ABP Pensioengesprek

 abp

 

ABP Klantsupport helpt persoonlijk

Keuzes maken, dat doet u zelf!

Uw pensioen is in grote lijnen geregeld. Veel staat vast. Maar er zijn ook veel keuzes die u zelf moet maken. Wanneer u stopt met werken bijvoorbeeld. Of u dan helemaal stopt of voor een deel van uw werkweek. Of u het pensioen voor uw partner wilt verhogen of verlagen. En hoe u uw pensioenuitkering uiteindelijk gaat verdelen. U kiest zelf. En dat is vaak lastig en ingewikkeld. Wij helpen u graag bij uw afwegingen.

Welke hulp wilt u?

ABP helpt u. Bijvoorbeeld met het pensioenoverzicht dat u elk jaar krijgt. Uw persoonlijk digitaal dossier op MijnABP sluit daarbij aan. Op MijnABP kunt u ook zelf berekeningen maken en uw pensioen zelf samenstellen. U logt in op MijnABP met uw DigiD.

U kunt ook bellen met onze Klantenservice.

ABP Klantsupport, voor een persoonlijk gesprek.

Uw werkgever vindt het belangrijk dat u goed wordt geholpen. Daarom nodigen zij een pensioenvoorlichter van ABP uit op uw locatie.

Onze pensioenvoorlichters helpen u graag op weg. Samen met u bekijken zij uw pensioensituatie. Hoe staat uw inkomen ervoor als u straks wilt stoppen met werken? Of als u arbeidsongeschikt wordt? Hoe staan uw nabestaanden ervoor als u zou overlijden? Onze pensioenvoorlichters helpen u met de keuzes die u kunt en moet maken.

Op dit moment kan er geen afspraak gemaakt worden voor een persoonlijk gesprek. Zodra er nieuwe data bekend zijn waarop de pensioenvoorlichter bij u op locatie komt, wordt u daarvan op de hoogte gebracht. 

 

Bereid het gesprek alvast voor.

Het is handig als u van tevoren alvast nadenkt over wat u wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld uw meest recente pensioenoverzicht of ga eens naar MijnABP. Ga voor uzelf na wat uw wensen zijn rond uw pensioen. Het is handig als u uw laatste pensioenoverzicht en salarisstrook meeneemt naar het gesprek.

Mocht u vragen hebben neem dan contact op met het bestuurskantoor Keender, telefoon 053-5723503 of via de e-mail r.deggerich@keender.nl